Hirdetési szabályzat


A fertopart.hu alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden természetes magánszemélynek magánhirdetőnek, hogy ingyenes formában feladjon 1 db fényképpel ellátott ingatlan hirdetést. Soproni és Fertő-parti székhellyel rendelkező ingatlanirodák 2009 november 1-ig ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásunkat, (a projektekhez tartozó ingatlanok kivételével), amennyiben nem tagjai Franchise hálózatnak.

A fertopart.hu portál azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést.

A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség. A hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben. Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához, de a hírlevélről le tud iratkozni.

Hirdetés feladás feltétele

Az oldal tartalmi koncepciójától eltérő hirdetések elhelyezése nem engedélyezett. Oldalunkon sorszámmal és feladási dátummal ellátva szerepelnek az eladásra kínált ingatlanok, mely lehetővé teszi az esetlegesen többször feladott hirdetések megszüntetését, olyan módon, hogy mindig a legkorábbi sorszámmal és időben feladott hirdetés megjelenése biztosított.

Pornográf, és bűncselekménybe ütköző hirdetések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott hirdetések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A fertopart.hu portál üzemeltetője a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy hirdetését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel!

A szolgáltatás időtartama

Üzemeltető szolgáltatását a Felhasználó felé 30 napig biztosítja. A Felhasználó a feladást követő 25. napon, a regisztráció során megadott e-mail címre e-mailt kap, melyben a Felhasználó a megadott linkre kattintva meghosszabbíthatja hirdetését.

Amennyiben nem kívánja meghosszabbítani hirdetését, a figyelmeztető e-mailt követő 5. napon, a hirdetés a rendszerből automatikusan törlődik.

Adatvédelem

A fertopart.hu portál tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó a sikeres regisztrációval elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Az apróhirdetést feladó 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.