hirdet?s

Humor, vicc, poén

Humor, vicc, poén rovatunkat a támogatásával működtetjük.
hirdetés
hirdetés


Viccek, vicces storyk

GIF válogatásRSS Info

Pattogatott kukorica pattogása lassítvaRSS Info

Képek a nagyvilágbólRSS Info

GifekRSS Info

Facebookon közvetítette a 9 ember halálát okozó ceglédberceli balesetet a sofőr

Közvetlenül a frontális ütközés előtt élő adást indított - ezen látszik, ahogy a kisbusz áttér a szembejövő sávba.

Az elsőként az Adevărul című román lap által közzétett videón jól látszik, ahogy a férfi önmagát filmezi, majd kisbusz áttér a szembejövő sávba, és vele szemben fel is tűnik egy másik jármű. Ezután megszakad a felvétel.RSS Info

Houston, van egy kis bajRSS Info

Megmentett élet

Tango kutyája azonban egy földrakásnál megállt és szagolgatni kezdte a földet. Azita megállt, hogy megnézze mit talált a kutya, amikor földből kilátszó testrészt vett észre. Először azt hitte, hogy valami állatot temettek el, ezért elkotorta róla a földet. Ekkor döbbent rá, hogy a testrész egy lábacska, méghozzá egy emberi csecsemő lába! Gyorsan kiásta a kis testet amely kék kis takaróba volt bugyolálva. A gyerek felsírt, Azita meg azonnal hívta a rendőrséget. Pechjére elég rossz helyen volt, ezért többször is megszakadt a kapcsolat, mire ténylegesen el tudta mondani hol is van.
Darren Harris és Joel Nebel seriffek érkeztek a helyszínre akik mentőt kértek és elszállították a csecsemőt a közeli Huntington Memorial kórházba. Erősen kihűlt gyereket sikerült megmenteni, szerencséje volt mert egy igazi húsgombóc volt a kisfiú.
Azita kitartóan érdeklődött a csöppség iránt, de elutasították őt, és 1 év elteltével megmondták neki, ne is keresse a gyereket mert örökbe adták.

Matthew Whitaker-t tehát végül örökbe adták, az igazi édesanyját aki eldobta magától egy ideig keresték, de nem jártak sikerrel. A kórházat egy ideig hívogatta egy fiatal(tinédzser) érdeklődve egy talált baba iránt, de ez is abbamaradt pár hívás után. 5000 dolláros jutalom sem segített az ügyben.
Matthew-t egy házaspár vette magához, az apa katona volt, az anya pedig tanár. Sosem mondták el neki milyen előélete volt, és mekkora szerencséje. 17-éves korában amikor az apja meghalt, elmesélték neki a történetét, de akkor nem foglalkoztatta a dolog.

Matthew egyik barátjának az édesanyja azonban nem hagyta ennyiben az ügyet. Elment a KIIS FM rádióhoz és elmondta a történetet. Patty Rodriguez producernek megtetszett a történet és némi nyomozás után kiderítette ki mentette meg a kisfiút 1998-ban. Ezután a lebeszélt egy találkozót a stúdióban és 20 év után a megmentő és megmentett újra találkozhatott.RSS Info

Hogyan szedd fel a csajt rámenősen?RSS Info

Állati videók

Sport videók


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Hövej

Hövej bemutatása  Hövej község a Répcétől és a Kis-Rábától nyugatra, patakokkal szeldelt sík területen fekszik. A legközelebbi város, Kapuvár 6 km távolságra van.... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja