hirdet?s

Közérdekű » Média » Sopron

Corvinus rádió

AdatlapAdatlap

Corvinus rádió

Kategória: Média Település: Sopron Cím
9400 Sopron, Panoráma u. 22.
Telefon: 99/336-677 316-871 E-Mail: corvinusradio@corvinusradio.hu

TérképTérkép

9400 Sopron, Panoráma u. 22.

Ebben a kategóriában mégEbben a kategóriában még


Corvinus Rádió - más, mint a többi”

Ezzel a szlogennel indítottuk útjára, 2003-ban, a soproni székhelyű közműsor-szolgáltató rádiót, amely mára, a Kisalföld tájegység közkedvelt médiuma lett. A Corvinus Rádiót Győr-Moson-Sopron megyén kívül, Vas megye jelentős részén, Komárom és Veszprém megye egyes részein, Burgenlandban és a Csallóközben is hallgatják. Ennek eléréséhez, két évig tartó intenzív kampány (óriásplakátok, napilapok, szóróanyagok, reklámújságok, stb.) segített hozzá.
Hallgatottságunk folyamatosan növekszik, különösen az AB kategóriájúak (a jó anyagi körülmények között élők, és a magasan kvalifikáltak) körében. (ld.: Sonda Ipsos )

A Corvinus Rádió műsorának gerincét, a hírek és információk adják. Naponta 17 alkalommal,- egész órakor- mondunk híreket,- amelyeket a nagy hírügynökségektől megvásárolt bel,- és külpolitikai hírek mellett, a saját szerkesztésű, helyi és régiós hírek, események gazdagítanak. Naponta két alkalommal van hosszabb térségi hírösszefoglaló, délután 4-kor pedig az 1 órás Aktuális. (zenébe ágyazott friss hírek, tudósítások, interjúk). Ez ma a leghallgatottabb műsorunk! Minden szombaton, és vasárnap délután, közel egy órában, Soproni Panoráma címen, régiónk heti eseményeinek összefoglalója hallható. Páros óra, 30-kor közlekedési híreket páratlan óra 30-kor tematikus- gazdasági, sport és kulturális- híreket sugárzunk. Programajánló, naponta 4 alkalommal van. Minden hírt és információt, - tekintettel a sugárzási körzetre,- a Kisalföld minden részéről, tehát Győr-Moson-Sopron és Vas megyéből gyűjtjük össze.
A térség összes önkormányzata e rádión keresztül kommunikál!(Többek között, ezért ilyen magas a hallgatottságunk.)

Reggel- 6-10-ig, lendületes, informatív derűs műsorunkat, a Reggeli Zsongás c. komplex, 4 órás, ébresztő magazinunkat, 9-10-ig pedig a közkedvelt Kívánságműsort sugározzuk.
A nappali 8 órában, a SZIVÁRVÁNY, benne a 10 és 11 óra közötti tematikus magazinműsorokat követően, a Hírszemle, amely a világ legfrissebb híreit kommentálja, szakértőkkel és érintettekkel készült interjúk segítségével.
12 órától 15-ig a Nap témája, interaktív műsor, amely egy-egy izgalmas kérdés köré gyűjti a szakértők és a hallgatók véleményét, természetesen sok-sok jó zenébe ágyazva. Délután 4-kor Aktuális, 5-től ismét Kívánságműsor.
Reggel 6- este 7-ig, a Corvinus Rádió hangneme, lendületes, friss, információs műsor, amely kiszolgálja a hallgatók kíváncsiságát és érdeklődését. Mindenről tudunk, ami a térségben történik, ezért vagyunk olyan sikeresek.
Este 7 után készülnek a kulturális, a környezetvédelmi, a tudományos, az egészségügyi, a szociális és a vallási műsorok. Ez az időszak ad helyet a beszélgetős műsoroknak és a zenei magazinoknak. (Jazz, club,- világ,- és komolyzene.)
Este 10 óra után ismételjük napközben elhangzott műsorainkat.

Zenei világunkat az igényes popzene mellett jazz és világzene jellemzi. Meggyőződésünk, hogy hallgatottságunk egyik záloga, az egész napot átszövő igényes zene. A zene és szöveg aránya napközben 70: 30 %.
A Corvinus Rádió szerepe, a valódi közösség és demokráciafejlesztésben igazolódik.
Jelenleg Sopronban és a térségben, ez az egyetlen közműsor-szolgáltató rádió!
Jelentősége, a kampányidőszakokban még fokozottabban megnő.
32 munkatársunk 90 %-a felsőfokú végzettségű, sőt többen több diplomával is rendelkeznek.
Reklámblokkjaink fél és egész óra előtti 3-3 perc,- minden órában 6 perc.


Forrás: www.corvinusradio.hu


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Sarród

A Fertő és a Hanság között elterülő kiemelkedésre épült. Határának legnagyobb része a tó elhagyott medrének peremére esik. A Fertő valamikor a kertek aljáig ért, jelenleg több kilométerre esik a falutól. A Fertő vízterületét állandóan változtatta, időnként teljesen kiszáradt. Az elhagyott... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja