hirdet?s

Programok » Fertőd » Egyéb » 2007 November » 27


Leader csoport - 2. intézkedés

Tetszik?
Megosztás facebook myspace twitter linkedin Nyomtatható változat Küldje el a fertopart.hu cikkét ismerősének!
Leader csoport - 2. intézkedés 2007. november 27., kedd 17:00

Akciócsoportunk az első nagy megmérettetéseken túljutott, benyújtottuk stratégiai vázlatunkat, teljesítettük a kért hiánypótlásokat. Magyarországon 105 Leader csoport vállalta fel ezeket a nem könnyű terheket, és gondolta úgy, hogy megpróbálja térségét összeszervezni, együttműködésen keresztül kiszélesíteni fejlesztési elképzeléseinek megvalósíthatósági eszközeit. Előrejelzések szerint kb. 70-75 Leader csoport viheti haza kitartó munkájáért a babérokat, végső döntés 2008. márciusában, a második fordulóban benyújtott szakmai dokumentációk bírálatát követően várható.

Csoportunk a második forduló küszöbére érkezett. Feladatunk, hogy a stratégiai vázlatban (honlapról letölthető) megfogalmazott fejlesztési irányokat kibontsuk, és az FVM által kiadott útmutató és eljárásrend szerint elkészítsük végleges Vidékfejlesztési Stratégiánkat.

Célunk, hogy a Leader elveknek megfelelően a tervezés nyitottan, alulról építkezve, helyi kezdeményezésekre épüljön. Ennek szellemében indítjuk el a fejlesztési irányokból kialakított munkacsoport alapú tervezést, amelyre ezúton szeretnénk sok szeretettel meghívni Önt!

"A nagy utazó..." Turizmusfejlesztés c. összejövetelt a Fertődi Polgármesteri Hivatalban tartjuk, 27-én, kedden 17 órakor, mely az 5 lépéses terv 2. állomása.


A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Foglaljon szállást a Fertő-parti rendezvények idejére a térség szállásportálján!

Program adatlapjaProgram adatlapja

Leader csoport - 2. intézkedés

Helyszín
9431 Fertőd, Polgármesteri Hivatal
Kezdete: 2007. 11. 27. 17:00 Vége: 2007. 11. 28. Kapcsolattartó: Páliné Keller Csilla Honlap: www.nydregio.hu

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőd

Mai nevét a magyarországi közigazgatás átszervezése idején kapta. 1950. május 16-án Eszterháza felvette a Fertőd nevet, majd szeptember 7-én a korábbi Eszterháza, immár Fertőd egyesült Süttörrel. Süttör volt az ősibb település, az oklevelek Süttör nevének változatait őrzik. Eszterháza neve először Miklós herceg levelében (1766) olvasható: "Schloss Eszterháza". A...

A településről bővebben A településről bővebben


Fotók a rendezvényen

A Leader csoport 2. megbeszélése

2007. nov 28. | 6 db kép
A Leader csoport 2. megbeszélése


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Pereszteg

A Kisalföld nyugati szélén fekszik. Felszíni vizeit az Ikva patak gyűjti össze. Közvetlenül határos Nagycenk, Pinnye, Nagylózs és Sopronkövesd községekkel. Vasúton a Sopron-Szombathely vonalon közelíthető meg. Rendszeres autóbuszjárat van a Sopron—Győr vonalon. A 60-as években bevezetett... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja