hirdet?s

Programok » Fertőboz » Egyéb » 2008 MáJus » 17


VII. Bodzavirág Fesztivál

Tetszik?
Megosztás facebook myspace twitter linkedin Nyomtatható változat Küldje el a fertopart.hu cikkét ismerősének!
VII. Bodzavirág Fesztivál 2008. május 17., szombat
Idén először két napon, a tavalyi évben megszépített Juliánusz-völgy ad otthont rendezvényünknek, ahol árnyékos helyen kényelmes körülmények között tölthetünk el egy hétvégét. A már megszokott bodzás ételkülönlegességeinkkel és a helyszínen készített meleg ételeinkkel, színvonalas fellépőkkel, kiállítókkal és vendégszeretetünkkel próbálunk gondoskodni a hozzánk ellátogató kedves vendégeinkről.

9 órától szeretettel várjuk kedves látogatóinkat a Világörökség napja megnyitójára, beszédet mond Ivanics Ferenc Országgyűlési Képviselő, EU konform játszótér ünnepélyes átadása.
(Délelőtt a meleg ételek elkészítése folyik, melyet a vendégek megtekinthetnek)

13 órától az Ágfalvi Fúvószenekar szórakoztatja vendégeinket.
13.30 órakor Tóth József polgármester ünnepi beszéde
14 órától szomszéd települések különböző nemzetiségi kulturális csoportjai színvonalas műsorral várnak mindenkit, majd a szórakoztató műsor keretén belül: a Kurzsán Kende Lovasíjász csapat előadása, hastánc, kardostánc
16 órától a helyszínen készített egy tál meleg étellel és bodzás ételkülönlegességek kínálatával kedveskedünk vendégeinknek
17 órától győri Holleanyó meseszínház előadása gyermekeknek, felnőtteknek, a darab címe: Aliz csodaországban
18.30 órától tombolasorsolás
20 órától "Bodzabál", zenél a Flört és előzenekara!

A belépőjegy tartalmazza a völgy rendezvényein való részvételt, a bodzás étel-ital kóstolást, tombolaszelvényt, valamint a 2 nap báli belépőjét, 14 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Május 18-án a kikapcsolódni, pihenni vágyók jöjjenek ki szeretteikkel festői völgyünkbe, főzzenek családjuknak, piknikezzenek, sétáljanak, beszélgessenek, látogassák meg nevezetességeinket és Búcsú alkalmából településünkre érkezett mutatványosokat és kirakodó vásárt! Majd vegyenek részt 14 órakor búcsúi szabadtéri szentmisén a Juliánusz völgyben és a Mise út felszentelésén. A szép napot befejezvén a falusi és szomszédos települések fiataljait összefogó Búcsúi bál zárja.

Mindkét napon a kisbozi részen a Mázsaház melletti területen a láncos körhinta, kislovas körhinta, mini quad, óriás csúszda, trambulin, ugrálóvár, "fa" körhinta várja a gyerekeket, felnőtteket egyaránt.

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Foglaljon szállást a Fertő-parti rendezvények idejére a térség szállásportálján!

Program adatlapjaProgram adatlapja

VII. Bodzavirág Fesztivál

Helyszín
9493 Fertőboz, Juliánusz-völgy
Kezdete: 2008. 05. 17. 00:00 Vége: 2008. 05. 19.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőboz

Soprontól 12 km-re a Fertő partján. A Fertő-Hanság Nemzeti Park része, gazdag növény és állatvilág jellemzi. Győr-Moson-Sopron megye egyik legszebb részén, a Fertő déli partját övező dombsor és a fertői nádas között helyezkedik el. Története:...

A településről bővebben A településről bővebben


Fotók a rendezvényen

Bodzavirág Fesztivál Fertőboz - 2008

2008. máj 20. | 21 db kép
Bodzavirág Fesztivál Fertőboz - 2008


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Sopron

Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. A Soproni-hegység és a Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva patak völgyében... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja