Képeket is nyomtat

Véget értek a volt alpolgármester perei Fertődön?

Közélet | 2013. szeptember 23.

Fertőd - Takács György, volt fertődi alpolgármester több, a jelenlegi polgármester, Kocsis Ferenc által benyújtott feljelentés alpereseként nyílt levélben közli a jogerős eredményeket.

Véget értek a volt alpolgármester perei Fertődön?

 

Takács György tartalmilag változatlanul közölt írása:

 

_________________________________________________________________ 

Tisztelt Fertődiek! 

Talán már sokan unják, a témát, de úgy érzem a hiteles tájékoztatás, még ha úgy tűnik, hogy magán ügyről van szó, akkor is fontos, jogos igénye mindannyiunknak.

Csötörtökön, szeptember 19-én, úgy tűnik véget ért a 3 éves meghurcoltatásom. A Győri II.fokú bíróság, a Fertős Város Önkormányzata, polgármestere felperes és a Fertődi Lokalpatrióta Egyesület, Takács György Elnök alperes ügyében helyben hagyta Soproni Járás Bíróság I. fokú ítéletét, mely szerint ISMÉT jogerősen pert vesztett a Fertődi Önkormányzat, Kocsis polgármester irányítása alatt, szerény személyem, és a vezetésem alatt álló Fertődi Lokalpatrióta Egyesülettel szemben! A vezető bíró, hangsúlyozattan kiemelte, hogy példaértékű volt az Eszterháza Alapítvány támogatása részünkről, nem hogy elítélendő! Törvényesen és tisztán jártam el ebben az ügyben is!

Istennek legyen hála, és köszönet Dr. Horváth Ákos Soproni ügyvéd úrnak, jelenleg 3 év folyamatos kihallgatások, nyomozások, tárgyalások tucatjai után, jelenthetem, hogy minden pert megnyertem, jogerősen!
(Iskolakonyha, inkasszós levél, elbirtoklás, lokálpatrióta, rágalmazás, becsületsértés stb. vádak külön-külön) Jelenleg nincs folyamatban lévő ügy, bár ismerve egyetlen, állandó felperesem olthatatlan bosszúvágyát, lehet hogy holnap már lesz!

Még egy szösszenet: Kocsis úr, törvénytelenül 100 ezer forint visszafizetését követelte ez utolsó estben egyesületünktől! Mivel a bíróság minden költség megtérítésére is kötelezte a vesztes önkormányzatot, így az Önöknek beígért 100 ezer+kamatai helyett, közel 500 ezer forint veszteséget produkált a városnak polgármesterük és a testület! Így lehet könnyen pereskedni a köz pénzéből! Gratulálok polgármester úr, jó befektetés volt ?????? A Költségek megtérítése, a többi,folyamatosan megnyert per esetén is, ( tehát minden per esetén) szintén a Fertőd Város közpénzeiből,került és kerül kifizetésre! Jelenleg, egyik jogerős ítélet végre nem hajtása miatt, Bírósági Végrehajtás van folyamatban a Várossal szemben!

A családomtól, tőlem,munkatársaimtól, barátaimtól, akiket miattam megaláztak, lejárattak, lesz-e ember a Fertőd Képviselő testületében, aki a 3 év ártatlanul történt meghurcoltatásért, legalább nyilvánosan bocsánatot kér???????

Hullanak a csontvázak Fertődön? Igen, lehet, de majd később!

_________________________________________________________________

 

A változatlanul közölt cikk megjelenésével egy időben emailben értesítjük és kérjük válaszra Fertőd Önkormányzatát a [email protected] email címen, a választ pedig változatlanul közzétesszük. Kérésre - ahogy eddig is felajánlottuk - külön cikkben vagy ezen írás folyamodványaként.

Az önkormányzat részére (másolatként a Polgármester Úr saját címére) az alábbi levelet küldtük:

 

Tisztelt Cím, Polgármester Úr!

Takács György levélben tájékoztatott pereinek eredményéről.
A cikket változatlanul közöltük a www.fertopart.hu oldalon.
Kérem, amennyiben az Önkormányzat kíván reagálni, tegye meg
válasz emailben. Az írást szintén változtatás nélkül, akár külön cikkben,
akár az említett cikk folyamodványaként közöljük. 

Üdvözlettel: