Képeket is nyomtat

Feljelent a volt fertődi alpolgármester - Szerinte valaki visszaélt a hatalommal

Közélet | 2014. augusztus 7.

Irinkov D. Mihály úgy véli, visszaélések történtek a fertődi Szolgáltató és Kulturális Központ beruházása körül. Ezért jogi lépéseket fontolgat.

Rendkívüli testületi ülést tartott szerdán késő délután a fertői képviselő testület. Az első két napirendi pontot dr. Irinkov D. Mihály volt alpolgármester, Horváth Tibor, a pénzügyi bizottság elnöke, és Szabó Antal képviselő indítványozta.

Arról kértek tájékoztatást, hogy miért kellett a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata alapján a városnak háromszor kétszázezer forint büntetést fizetni. Afelől is érdeklődtek, hogy miként áll a Szolgáltató és Kulturális Központ (KSZK) kivitelezése. Továbbá arról is, hogy miért nem kaptak időben tájékoztatást a fal kidőléséről.

- A két javaslatot a képviselő-testület nem vette napirendre – tudatta portálunkkal Irinkov D. Mihály. – Pedig fontos ügyekről van szó. Úgy tudjuk, a KSZK projekt kapcsán egyes számlákat nem aktuális ütemtervnek megfelelően állították ki. S ezeket az önkormányzat részéről befogadták. Továbbá a döntőbizottság szerint a város, mint ajánlatkérő olyan szerződést is kötött, amely eltért az ajánlati felhívástól. A miértekre lettünk volna kíváncsiak.

 

 A hírt a tovább olvashatja itt