Képeket is nyomtat

Karácsonyi ajándékötletek

Ünnepek, ünnepnapok | 2012. december 12.

Fertőszentmiklós, Fertőd - Karácsonyi közeledtével egyre nagyobb gondot okoz az ajándékok kiválasztása és beszerzése. De nem kell, hogy ez idén is így legyen. Íme néhány öteletes és hasznos ajándékötlet a család minden tagjának.

Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek a család minden tagjának! 

 
 
A lányok szeretik a pihe-puha dolgokat, egy szőrmés vagy divatos, de mégis meleg és vastag pulcsival biztosan örömet szerzel. De egy díszes nyaklánccal vagy fülbevalóval sem lőhetsz mellé.
Nincs olyan nő, aki ne rajongana a táskákért, amelyet egy színben hozzá illő övvel kombinálhatsz.
 
 
 
Jól bevált és hasznos karácsonyi ajándék egy színes sapka, hozzá illő sállal és kesztyűvel, amely a legegyszerűbb kabátot is feldobja.

A fiúk gyűlölnek vásárolni, ezért külön öröm számukra, ha ezt megteszed helyettük. Klasszikus, de mindig sikeres ajándék egy vagány pulcsi vagy elegáns ing.

Ha nem mersz egyedül választani, vagy nincs ötleted mire is lenne szüksége az ajándékozottnak, akkor szerezz be egy Impresszió Divat vásárlási utalványt. Így pont annyit költesz, amennyit szeretnél.
 
 
 
Ne felejtsd el felíratni vásárlásod összegét a Törzsvásárlói kártyádra, lehet, hogy csak ez az 1 pecsét választ el az 50 000 Ft-os vásárlási utalványtól vagy a wellness hétvégétől. Ne feledd a 11. Impresszió Karácsonyi sorsolás ideje: december 21. 19:00, helyszín: Fertőszentmiklós, Ifjúsági- és Szabadidőközpont, Fesztiválpajta.
 
 
 

[HIRDETÉS]