hirdet?s

Szabadidő » Ágfalva » Sport » Sportolási lehetőség

Vadon Lovas Club

AdatlapAdatlap

Vadon Lovas Club

Kategória: Sport Típus: Sportolási lehetőség Település: Ágfalva Cím
9423 Ágfalva, Magyar u. 25.
Telefon: 99/505-780 E-Mail: office@hotelvadvirag.hu Honlap: www.vadonlovasklub.hu/

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Ágfalva

Ágfalva község közvetlenül a magyar-osztrák határ mellett, Soprontól 4 km-re helyezkedik el. Története: Ágfalva község nemrég ünnepelte fennállásának 810. évfordulóját. A falu nevének első írásos...

A településről bővebben A településről bővebben
Vadon Lovas Club
Ha kellemes környezetben, élménygazdag napot szeretne családjával, barátaival eltölteni, látogasson el hozzánk.

Az Alpok lábánál, gyönyörű erdőkben, tiszta, érintetlen környezetben kirándulhat, kerékpározhat, lovagolhat, kocsikázhat, télen szánkózhat. Kellemes időtöltés a Sopron környékére látogatóknak, turistacsoportoknak és a Sopronon átutazóknak.

A Vadon Lovas Club az Alpok lábánál Ágfalván, Soprontól 4 km-re, Bécstől 50 km-re található. A klub 24 ha területen fekszik, ahol 50 állású európai normáknak megfelelő istálló, 1.350 m²-es fedeles lovarda, karám, ugrópálya, mesterséges tó, játszóerőd, nádfedeles piknik sarok áll a vendégek rendelkezésére. A 250 fős pikniksarok felszereltsége: kemence, grillező, szallonasütő, nyárs, bogrács, bográcsfőző hely, tüzelő, náddal fedett vendégtér, játszóerőd, játszótér. A hely bérelhető különböző baráti, családi és vállalati rendezvényekre.

A lovastanya területén megtalálható az őshonos háziállatok egész sora pl. magyar szürkemarha, rackajuh, melyek megtekintése felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt nagy élményt jelent, akár egy hétvégi program keretében is.

A Vadon Lovas Club nívós programokkal szeretettel várja látogatóit. Programjaink között csikós bemutató, folklór műsor, cigányzene és egyéb érdekes ajánlat szerepel.

A Vadon Lovas Club-ra a magyaros vendégszeretet és a házias ételek jellemzők. A hozzánk érkező csoportokat pálinkával és meleg pogácsával fogadjuk. Azon látogatókat, akik a szabad teraszunkra vágynak nádfedeles büfénk várja hideg-meleg ételekkel. Akik a komfortot részesítik előnyben, őket a 2003. novemberében nyílt 120 fős éttermünkbe invitáljuk.

Szolgáltatásaink közé tartozik ezen kívül, hogy számos más soproni, Sopron környéki, ausztriai időtöltési lehetőséget ajánlunk és szervezünk egy programcsokorba. A természetjárástól a városnézésig, a kastélylátogatáson át a Fertő-tavon való hajókázásig széles palettából választhatnak turistacsoportjaink. Szállásigényeik megoldásánál is szívesen állunk rendelkezésükre 2003. novemberében nyílt háromcsillagos hotelünkben.


Kapcsolódó oldal:www.vadonlovasklub.hu

A helyszínen készült fotósorozatok

IV. Nemzetközi Ikerfesztivál - Ágfalva

2010. júl 19. | 91 db kép
IV. Nemzetközi Ikerfesztivál - Ágfalva


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Hegykő

A Fertőtől délre, a Hidegség és Fertőszéplak közötti lapályon elterülő falu. Soprontól 20 km-re, Fertődtől 5 km-re épült ki. Megközelíthető a 85. Számú főút-vonalról 2 km-re. A GYSEV... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja