hirdet?s

Szabadidő » Lövő » Kulturális » Kulturközpont

Szolgáltató és Kulturális Központ

AdatlapAdatlap

Szolgáltató és Kulturális Központ

Kategória: Kulturális Típus: Kulturközpont Település: Lövő Cím
9461 Lövő Fő u. 32
Vezető telefonja: 99/533- 810 E-Mail: [email protected] Honlap: www.szkklovo.hu

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Lövő

Időszámításunk előtt 34 évvel rómaiak vetették meg a lábukat a mai Dunántúl területén, melyet ők a régi lakosságról Pannóniának neveztek el. Az utak mentén a rómaiak őrállomásokat helyeztek el. Ilyen őrállomása volt a rómaiaknak Lövőn is. (Ezen őrállomás a "Várhely" nevet kapta a későbbiekben.) Bizonyíték van arra, hogy, ha előbb nem is, de 105-141 között, Antonius Pius római császár uralkodása...

A településről bővebben A településről bővebben
A Központ 2007 – ben alakult, és fő feladata a térség kulturális életének felkarolása, a kistérségi kulturális központ szerepkör megerősítése és kiteljesítése a térség fejlődése érdekében. E mellett a központ több jelentős szolgáltatással és tevékenységgel, – jogi tanácsadás, pénzügyi tanácsadás, pályázatírás, rendezvényszervezés, kiállítás szervezés, nemzetközi kapcsolattartás, foglalkoztatási paktum menedzsment tevékenysége, az Alpokalja Mikrotérségi Társulás székhelye –, közhasznú adatbázissal és hagyományok ápolásával végzi munkáját..

hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Sopron- Balf

Balf az ország legnyugatibb csücskében található,ahol a szubalpin klima és a Balfi klima találkozik a Fertő tó nádas, mocsaras, védett élővilágával. Közigazgatásilag Sopronhoz tartozik, de... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja