hirdet?s

Szabadidő » Nagycenk » Szórakozóhelyek » Étterem-bár-pub

Babér Étterem

AdatlapAdatlap

Babér Étterem

Kategória: Szórakozóhelyek Típus: Étterem-bár-pub Település: Nagycenk Cím
9485 Nagycenk, Kiscenki út 2.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Nagycenk

Soprontól mindössze 12 km-re fekszik a község, a 84. sz, és a 85. sz. főközlekedési utak találkozásánál. A településen 1860 fő él. A nyugat-magyarországi peremvidék Sopron-Vasi-síkságán helyezkedik el. A határ dél-nyugati rész dombos és...

A településről bővebben A településről bővebben
Éttermünk különleges helyszínen, Nagycenken, Gróf Széchenyi István kastélyától pár lépésnyire, idilli környezetben várja kedves vendégeit. A Széchenyi Kisvasút és a Mozdony Skanzen szomszédságában, többszázéves ősfák által határolt éttermünkben az újragondolt magyar konyha és a nemzetközi gasztronómia találkozik.
 
 
Éttermünkben mindig történik valami, egész évben fesztiválokkal, kulturális- és zenei rendezvényekkel tesszük felejthetetlenné a nálunk töltött időt. A kicsiket a kisvasút járataival, a mozdony skanzen kiállított vonataival játszótérrel és játszósarokkal várjuk - hogy a szülők is kikapcsolódhassanak.


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Fertőhomok

A Kisalföld nyugati szélén Soprontól 16 km-re helyezkedik el Hidegség és Hegykő között. Forgalmi út menti, egyutcás település a Fertő partján fésűs beépítéssel. A Győr-Sopron... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja