hirdet?s

Szabadidő » Petőháza » Sport » Sportlétesítmény

Petőházi Tekepálya

AdatlapAdatlap

Petőházi Tekepálya

Kategória: Sport Típus: Sportlétesítmény Település: Petőháza Cím
Petőháza
Honlap: www.petohaza.hu

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Petőháza

A Kisalföld északnyugati részén, az Ikva-patak melletti lapos területen fekszik Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén, Soprontól 27 km-re. Termőtalaja közepes minőségű. A pamhageni határátkelőtől kerékpáron is elérhető, 17 km...

A településről bővebben A településről bővebben
Petőházi Tekepálya
1984-ben az akkori cukorgyári főmérnök, Rozsonits Alajos kezdeményezésére, az ő aktív irányító részvételével alakult meg az a tekeszakosztály, mely napjainkig eredményesen működik.
Az első szakosztályvezető Peszlen László volt, őt követte Rozsonits Alajos, majd 2002-től a jelenlegi szakosztályvezető, Gundics Sándor felügyelte a szakmai munkát, szervezte a csapat ügyeit.
Külön érdekesség, hogy mindhármuk iányítása alatt nyert a csapat 1-1 bajnokságot. 1994-ben és 1999-ben a megyei I. osztályban, 2005-ben az NB.III-ban végeztek az élen. Jelenleg is van a településnek csapata, a tekepályát hobbi célra kilehet bérelni.

hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Röjtökmuzsaj

Röjtök és Muzsaj évszázadokon át két külön település volt. A két községrész egyesítése Röjtökmuzsajjá 1927-ben történt. Szent István király a muzsaji határban lévő "Cserszélre"-re építtetett egy keresztalakú, Szent Péter tiszteletére és tíz község használatára szánt templomot. A legrégebbi... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja