hirdet?s

Szabadidő » Sopron » Szórakozóhelyek » Disco

Zanza Cafe

AdatlapAdatlap

Zanza Cafe

Kategória: Szórakozóhelyek Típus: Disco Település: Sopron Cím
9400 Sopron, Gyár u. 3.
Telefon: 99/334-444 E-Mail: [email protected] Honlap: www.zanzacafe.hu Nyitva tartás
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Vasárnap: 10-24
Péntek: 10-03
Szombat: 10-04

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Sopron

Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. A Soproni-hegység és a Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva patak völgyében fekszik.   Története: Sopron vidéke évezredek óta...

A településről bővebben A településről bővebben
A Café Zanza helyén korábban csaknem másfél évtizedig egy "jó kis városi" kocsma működött. Az étterem 2007. június 30-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség felé. Milyennek is lehet leírni a Zanzát? Ahogy a név is mutatja, mindendől próbál egy kicsit adni. Étterem, mert minden délben kétfogásos ajánlattal várjuk vendégeinket, egyedi salátáink megfelelnek a modernkor táplálkozásának, szendvics kínálatunkból a vendég maga állíthat össze saját ízvilágának megfelelő ételt. De aki inkább a hagyományosabb ételekre vágyik, az megtalálja számításait a konyhafőnök ajánlatai között.
Kávézó, hiszen a klasszikus kávékon kívül több mint harminc kávékülönlegesség közül lehet válogatni.
Koktélbár, hiszen a teraszon felállított koktélpultnál, bármikor rendelhetünk egy Pina Coladat, vagy éppen a ház specialitását egy Zanza Sumert.
Szórakozóhely, mert a nyitva tartás minden napján kínálunk valamilyen programot a vendégeinknek. Modern hangulatot tükröz a skandináv, a mediterrán és a minimál stílusban elkészült belső. A tágas és világos helységben minden az életrőlés a felszabadult életérzésről szól.
A télen fűtött teraszon 35, míg a benti részen 65 férőhellyel várjuk vendégeinket.
Látni és látszani hirdetjük mi, a vendégek számára. Ugyanis itt mindig találhatunk egy ismerős arcot valamelyik asztalnál, nálunk élmény az étkezés vagy éppen csak a nézelődés.
Mindenkinek ajánlom, mert itt a fiatal, a felnőtt vagy az idősebb is megtalálja a kedvencét.
Bár nem rég indultunk hódító utunkra, ám érdemes esténként előre asztalt foglalni, mert a jót hamar felfedezik az emberek.

hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Hegykő

A Fertőtől délre, a Hidegség és Fertőszéplak közötti lapályon elterülő falu. Soprontól 20 km-re, Fertődtől 5 km-re épült ki. Megközelíthető a 85. Számú főút-vonalról 2 km-re. A GYSEV... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja