hirdet?s

Szabadidő » Sopron » Szórakozóhelyek » Disco

Free Style music club

AdatlapAdatlap

Free Style music club

Kategória: Szórakozóhelyek Típus: Disco Település: Sopron Cím
9400 Sopron, Ágfalvi út 2.
E-Mail: [email protected] Honlap: www.free-style.hu Nyitva tartás
Kedd: 12-05 óráig
Péntek: 21-04 óráig
Szombat:21-05 óráig

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Sopron

Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. A Soproni-hegység és a Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva patak völgyében fekszik.   Története: Sopron vidéke évezredek óta...

A településről bővebben A településről bővebben
1996-ban - ma már bevásárlóközpontként üzemelő ingatlan helyén - nyitotta meg kapuit a FREE elődje a Rockline Club & Söröző, ami tíz évvel ezelőtt igazi kuriózumnak számított.
1999-ben költöztünk át az Ágfalvi útra, az akkori Galaxis Disco mellé, amellyel akkor jól kiegészítettük egymást. 2002-ben volt az első nagy változás a FREE-ben. Két egyforma nagyságú ter- met alakítottunk ki, két bárpulttal, két tánctérrel.
2005. novemberében az idősebb korosztályra való tekintettel - hiszen eltelt már 8-10 év - még egy teremmel bővült a FREE.

A földszinten nyitottuk meg a Shake pubot, amelyben a zene garantáltan diszkómentes. A rendszeres élő koncer- tek mellett lehet beszélgetni, táncolni, karaokezni, koktélozni, vagy egyszerűen sörözni a haverokkal. Ha valaki 7 éve járt a FREE-ben, annak most sem okozunk csalódást, mivel itt hallhatók azok a zenék, amelyekből kialakult a mai FREE. A nagyteremben a mai magyar és külföldi sikereket keveri Dj. Angler és Dj. Bazsx heti váltásban, a kisteremben pedig kedden és szombaton Dj.Trappista Retro Party-ja a Neotontól, a Bonanzán át
a Hip-Hop Boyz-ig igazi csemege a soproni éjszakában. A hangulat fo- kozása érdekében akciós italok is találhatók mindig a pultoknál!

Májustól havonta egy alkalommal kiemelt rendezvények is tartunk, amelyeken neves hazai Dj-k pörgetik a korongokat.
Az egyetlen szórakozóhely Sopronban, ahol több mint 500 m² és 3 zenei stílus vár!


Jegyárak:

* kedd: 600 Ft, diák: 200 Ft
* péntek: 600 Ft, diák: 300 Ft
tagságival ingyenes, lányoknak ingyenes
* szombat: 23 óráig 600 Ft, 0 óráig 350 Ft lefogyasztható
23 órától 600 Ft, tagságival 500 Ft

Ruhatár, parkoló!

Bérlési lehetőség:

* szülinapra, rendezvényre, iskolabulira 30-600 főig.


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Agyagosszergény

Kapuvártól mintegy 8 km-re nyugatra, a 85. számú út leágazásától 3 km-re északra található község. Története: Agyagosszergény két kisebb település, Agyagos és Fertőszergény egyesítéséből alakult ki 1927-ben. Amikor tehát a falu történetével foglalkozunk, akkor két... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja