hirdet?s

Rozália Vendégház

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a Rozália Vendégház szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

Rozália Vendégház

Település: Sarród Cím
9435 Sarród, Fő utca 21-22.
Telefon: 99/537550 E-Mail: hrozalia@t-online.hu Honlap: www.rozaliavendeghaz.hu Nyitva tartás
Egész évben.
Kategóriák
|--> Vendéglátás
|----> Szálláshely
|------> Apartman
|------> Vendégház
|------> Panzió

HelyszínHelyszín

9435 Sarród, Fő utca 21-22.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Sarród

A Fertő és a Hanság között elterülő kiemelkedésre épült. Határának legnagyobb része a tó elhagyott medrének peremére esik. A Fertő valamikor a kertek aljáig ért, jelenleg több kilométerre esik a falutól. A Fertő vízterületét állandóan változtatta, időnként teljesen kiszáradt. Az elhagyott tómedret az emberi munka és a szorgos nép művelés alá fogta. A tengerszint feletti 112-113 m magassággal...

A településről bővebben A településről bővebben
Tisztelt Hölgyem / Uram !

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a kitűnő szállás és pihenési lehetőséget nyújtó sarródi Rozália Vendégházat. A Fertő Hanság Nemzeti Park területén fekvő Sarród a különös szépségű Fertő tó délkeleti részén fekszik.

A természetvédelmi táj békés hangulatát tükrözi az ízlésesen megépített Rozália Vendégház is, amely három hatfős, kényelmes, minden igényt kielégítően berendezett, 80 négyzetméteres apartmanból és egy kétfős studióból áll. A ház kiválóan alkalmas nyugodt, regenerálódást elősegítő pihenésre, ezt szolgálja a csak vendégeknek fenntartott szauna, a hidromasszázs, és a hangulatos bár.

A panzióhoz 12000 négyzetméteres park tartozik, ahol vendégeink kerti partikat is tarthatnak, a gyerekeket pedig játszótérrel várjuk. A vendégház ideális családi és egyéb rendezvények megtartására, üzleti megbeszélésekre, illetve kisebb konferenciáknak is helyszínéül szolgálhat. A nálunk folytatott üzleti tárgyalások a nyugodt, kedvező körülményeknek köszönhetően különösen produktívak. A vendégház középső részében a videóval, számítógéppel , Internettel és kivetítővel felszerelt tágas társalgónk kitűnő helyszint biztosít kisebb konferenciáknak, vállalati összejöveteleknek vagy üzleti megbeszéléseknek.
A Rozália Vendégház közvetlen közelében lovarda várja a lovaglás szerelmeseit, illetve mindazokat , akik nálunk szeretnének megismerkedni ezzel a csodálatos sporttal. A horgászok igényeit elégíti ki a környéken található halastó és horgászvizek. Ha vendégeink a vitalizáló kikapcsolódás során nem szeretnének a kényelmes vendégházból kimozdulni, főzhetnek kedvükre a ház jól felszerelt konyháiban is, vagy meglátogathatják a közeli kitűnő éttermek egyikét, a kirándulást kedvelőket pedig sok-sok élmény várja Sarród környékén. Akár kerékpárral is körbekerekezhetik a 35 kilométer hosszú, természeti szépségekben bővelkedő Fertő tavat. Sarródtól néhány kilométerre található a magyar barokk építészet egyik legpompásabb emléke, a fertődi Esterházy Kastély, a közelben fekszik a római kori fertőrákosi kőfejtő, illetve a híres nagycenki kastély és kisvasút. Sarródtól csupán 25 kilométerre található a történelmi érékekben gazdag, határ menti város, Sopron. Ausztria közelsége szintén számos turisztikai programot biztosít.

Remélem fölkeltettük az érdeklődését, szívesen szolgálunk további információkkal, illetve várjuk személyes látogatását!
hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Fertőendréd

Önálló község a Hanság déli részén, az Ikva patak két partján, a Győr-Sopron 85-ös főút közelében. Története: Fertőendréd község a Fertő-tó... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja