hirdet?s

Rábensteiner Apartman - Panzió - Kávézó

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a Rábensteiner Apartman - Panzió - Kávézó szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

Rábensteiner Apartman - Panzió - Kávézó

Település: Fertőd Cím
9431 Fertőd, Fő u.10.
Telefon: 99/371-651 Telefon/fax: 20/966-1573 E-Mail: viktor@rabensteiner.hu Honlap: www.rabensteiner.hu Kategóriák
|--> Vendéglátás
|----> Kávézó
|----> Szálláshely
|------> Apartman
|------> Panzió

HelyszínHelyszín

9431 Fertőd, Fő u.10.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőd

Mai nevét a magyarországi közigazgatás átszervezése idején kapta. 1950. május 16-án Eszterháza felvette a Fertőd nevet, majd szeptember 7-én a korábbi Eszterháza, immár Fertőd egyesült Süttörrel. Süttör volt az ősibb település, az oklevelek Süttör nevének változatait őrzik. Eszterháza neve először Miklós herceg levelében (1766) olvasható: "Schloss Eszterháza". A...

A településről bővebben A településről bővebben
Fertőd legújabb panziójában 10 szobával és 2 apartmannal várjuk Önt, családját és barátait egy-két éjszakára vagy hosszabb időre, hogy jól érezze, kipihenje magát nálunk. Az apartmanok 2 szobásak teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával rendelkeznek. A panzió szobáiban franciaágy vagy 2 db ágy található pótágy vagy gyerekágy elhelyezhető. Minden szobához fürdőszoba tartozik, amely wc-vel mosdóval és zuhanyfülkével felszerelt.
A panzió földszintjén található a Raiffeisen Bank Rt. fertődi fiókja és egy kellemes kávéház melyben a reggelit szolgáljuk fel. Az utca túl oldalán a Haydn Étterem fekszik. Az Eszterházy kastély 4-5 percnyi sétával a kastélyparkban, érhető el.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park sarródi központja és a madárvárta 3-5 km-re található.

Wellness

A wellness többet jelent mint a betegségek hiánya.
A wellness a fittséget a jó közérzetet és az egészséget együtt jelenti. Mi ehhez szeretnénk hozzá járulni, oldani a stresszes hétköznapok hangulatát a finn szaunával ahol 80 90 C fokon párologtatja el testéből a méreganyagokat, úgy, hogy közben kellemes társaságban töltheti idejét.
Az infra szaunával amely a finn szaunától teljesen eltérő, mivel itt az infrasugár a bőrfelszín alá 1 cm - re bejutva, fellazítja a bőr alatt lévő salak- és méreganyagokat, majd kijuttatja a verejtékmirigyeken keresztül a szervezetből.
Az infraszaunában max. 50 °C a hőmérséklet, ezért nem kell kimaradni a méregtelenítésből annak sem, aki nem bírja a párás meleget.
Valamint a masszázs medencénkkel amelyben egyszerre akár 7 személy is élvezheti a lazító vízsugarakat. Az önöket váró személyzetben képzett masszőr is van, aki frissítő masszással járul hozzá, hogy jól érezze magát nálunk.

hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Fertőendréd

Önálló község a Hanság déli részén, az Ikva patak két partján, a Győr-Sopron 85-ös főút közelében. Története: Fertőendréd község a Fertő-tó... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja