hirdet?s

Huber Panzió-Étterem

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a Huber Panzió-Étterem szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

Huber Panzió-Étterem

Település: Fertőrákos Cím
9421 Fertőrákos, Fertő utca 1.
Telefon: +3620 448 5860 E-Mail: huberpanzio@externet.hu Honlap: www.huberpanzio.hu Nyitva tartás
Panziónkban egész évben várjuk a pihenni vágyókat.
Kategóriák
|--> Vendéglátás
|----> Szálláshely
|------> Panzió

HelyszínHelyszín

9421 Fertőrákos, Fertő utca 1.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőrákos

A több, mint 800 éves település a Fertõ-Hanság Nemzeti Park része és 2001. óta büszkén viseli a "Világörökség része" címet. Fertőrákos Soprontól 10 km-re, a Fertő partján fekszik. Fertőrákos nyugatról keletre a kőfejtő lajtamészkövétől a Fertő nádasáig húzódik, a Rákos-patak szakadékos völgye mentén. A községen keresztül vezet a Fertő-parti országút. Vasútja nincsen, de a Volán...

A településről bővebben A településről bővebben
Panziónk Fertő-tóra néző panorámájával, csendjével, színvonalával méltán közkedvelt a hazai és külföldi vendégek körében.
Egész évben kellemes pihenést, kikapcsolódást biztosítunk mind egyéni, mind baráti társaságok részére. Számunkra a legjobb reklám az elégedett vendég!
Panziónk a Fertő-tóra néző panorámájával, csendjével, színvonalával méltán közkedvelt a hazai és külföldi vendégek körében. Egész évben kellemes pihenést, kikapcsolódást biztosítunk mind egyéni, mind baráti társaságok részére. Külön bejáratú szobáink 2, 3, 4 ágyasak.
A Soproni Borvidék méltán híres borait kellemes hangulatú, rusztikus borozónkban kóstolhatják meg Vendégeink. Panziónk tagja a Fertőrákosi Vendégvárók Egyesületének. Üdülési csekket elfogadunk! 


hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Nagycenk

Soprontól mindössze 12 km-re fekszik a község, a 84. sz, és a 85. sz. főközlekedési utak találkozásánál. A településen 1860 fő él. A nyugat-magyarországi peremvidék... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja