hirdet?s

Nóra Vendégház

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a Nóra Vendégház szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

Nóra Vendégház

Település: Fertőd Cím
9431 Fertőd, Kertész köz 1.
Telefon: 99/537-128 Telefon/fax: 99/537-129 (FAX) E-Mail: arkadia.galeria@t-online.hu Honlap: www.noravendeghaz.hu Nyitva tartás
Egész évben nyitva
Kategóriák

HelyszínHelyszín

9431 Fertőd, Kertész köz 1.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőd

Mai nevét a magyarországi közigazgatás átszervezése idején kapta. 1950. május 16-án Eszterháza felvette a Fertőd nevet, majd szeptember 7-én a korábbi Eszterháza, immár Fertőd egyesült Süttörrel. Süttör volt az ősibb település, az oklevelek Süttör nevének változatait őrzik. Eszterháza neve először Miklós herceg levelében (1766) olvasható: "Schloss Eszterháza". A...

A településről bővebben A településről bővebben
Vendégházunk az Esterházy Kastély parkjának közvetlen szomszédságában található. Kellemes, csendes zöldkörnyezetben várja a pihenni vágyókat. 10 fő elhelyezésére van lehetőség vendégházunkban 2 ágyas, 3 ágyas pótágyazható illetve 4 ágyas szobákban. A szálláshoz bőséges reggelit biztosítunk.
Vendégházunkban működik az ÁRKÁDIA Galéria, ahol 40-50 hazai kortárs festőművész alkotásait tekinthetik meg vendégeink. Az alkotások megvásárolhatók, amihez 1 évi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A közelben számtalan programlehetőség várja a vendégeket (vízi sport, lovaglás, kerékpározás a Fertő-tó körül teljesen kiépített kerékpárúton). Mintegy 10 km-re van tőlünk (Pamhagennél) az osztrák-magyar határ. A Fertő-tó ausztriai oldala is sok-sok színes látnivalóval várja az odalátogató vendégeket.

hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Nagycenk

Soprontól mindössze 12 km-re fekszik a község, a 84. sz, és a 85. sz. főközlekedési utak találkozásánál. A településen 1860 fő él. A nyugat-magyarországi peremvidék... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja