hirdet?s

Szent András Fogadó és Pince

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a Szent András Fogadó és Pince szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

Szent András Fogadó és Pince

Település: Hidegség Cím
9491 Hidegség Széchenyi u.5-7.
Vezető: Hegedüs Tünde és Zsolt Telefon: +36 99 376 005 Telefon/fax: +36 20 398 80 50 E-Mail: szentandrasfogado@gmail.com Honlap: www.szentandras-fogado.hu Nyitva tartás
Egész évben
Kategóriák
|--> Vendéglátás
|----> Szálláshely
|------> Apartman
|------> Vendégház
|------> Panzió

HelyszínHelyszín

9491 Hidegség Széchenyi u.5-7.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Hidegség

Hidegség község Gyõr-Moson-Sopron megye nyugati részén, Soprontól mintegy 14 km távolságra, keleti irányban található. Természet-földrajzi szempontból a nyugat-magyarországi peremvidék részeként nyilvántartott Ikva-medencéhez tartozik a falu. A...

A településről bővebben A településről bővebben

 

A családias hangulatú és vezetésű Szent András Fogadó és Pince parkosított zöld övezetben, nyugodt, csendes környezetben; nem közvetlenül utcai forgalom mellett, viszont könnyen megközelíthető helyen található.

Ideális helyszín mindazok számára, akik aktív pihenésre vágynak és szívesen élveznék a Fertő-táj nyújtotta kellemes természeti kincseket akár a kerékpár nyergéből is. Közkedvelt gyermekes családok körében, de a romantikát és pihenést kedvelő vendégeink is megtalálják nálunk számításukat.

Fogadónk különlegessége, hogy a legkülönbözőbb igények kielégítését teszi lehetővé a különféle szállástípusok biztosításával:

Kényelmes és családias hangulatú két- és háromágyas szobáink hotelszobákban megszokott komfortot biztosítanak, különálló vendégházaink kellemes és nagyon hangulatos zöldövezetben találhatók. A hozzá tartozó kis terasz a nyári esték kellemes közösségi helyszíneként is szolgálhat. Romantikus hangulatú három légterű lakosztályunk szerelmi fészket kereső fiatal párok számára csakúgy kiváló, mint családok, baráti társaságok elhelyezésére. Néhány főt számláló társasági eseményeknek is otthonaként is szolgálhat, panorámás terasszal rendelkezik.

Pincevendéglőnk a környéken szinte teljesen egyedülálló, a belső zárt borozóban 40-50 személy tud kényelmesen helyet foglalni, a 60 személyes fedett teraszon szintén kellemes nyári estéket tölthetnek el vendégeink. A pincében a soproni borvidék különlegességei mellett hazai és határon túli bortermő területek boraiból válogathatnak vendégeink, a kulináris élvezetekre vágyóknak egyedülálló házi specialitásokkal szolgálunk kedvére. Kínálatunkban periodikusan változó egytálételek, hidegtálak, kemencés finomságok, saláták és egyedi desszert kompozíciók is megtalálhatók. 

Csoportok számára igény szerint kialakított vacsora menüvel kísért zártkörű rendezvények lebonyolítását is örömmel vállaljuk. Céges csapatépítő rendezvények, családi események helyszíneként pincevendéglőnk szintén remek választás, az érdekes és izgalmas kalandok és élmények kedvéért számos egyedi szervezésű kísérő programmal is kedveskedünk.

Legkisebb vendégeink biztonságos és tartalmas időtöltéséhez saját játszóterünk kiválóan alkalmas helyszín, de előzetes egyeztetés alapján különleges gyermekprogramok szervezésével és lebonyolításával valamint gyermekfelügyelet biztosításával is vendégeink rendelkezésére állunk.

 hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Fertőszéplak

A Kisalföld és az Alpokalja találkozásánál, a Fertő-tótól délre található.Önálló község a 85. számú úttól kb. 2 km-re. A Fertő menti falvakat összekötő országút szeli át. Vasútállomása Fertőddel közös. Közúton könnyen megközelíthető, Ausztria a kb. 10 km-re fekvő Pamhagennél érhető... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja