hirdet?s

Gránátos Étterem Fertőd

AdatlapAdatlap

Gránátos Étterem Fertőd

Település: Fertőd Cím
9431 Fertőd Joseph Haydn u. 2.
Vezető: Csiszár Krisztián Telefon: +36 99/370-944 Telefon/fax: +36 20/966-1573 E-Mail: granatos@vipmail.hu Honlap: www.rabensteiner.hu Nyitva tartás
Egész évben
Minden nap: 9-22 óráig
Kategóriák
|--> Vendéglátás
|----> Étterem

HelyszínHelyszín

9431 Fertőd Joseph Haydn u. 2.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőd

Mai nevét a magyarországi közigazgatás átszervezése idején kapta. 1950. május 16-án Eszterháza felvette a Fertőd nevet, majd szeptember 7-én a korábbi Eszterháza, immár Fertőd egyesült Süttörrel. Süttör volt az ősibb település, az oklevelek Süttör nevének változatait őrzik. Eszterháza neve először Miklós herceg levelében (1766) olvasható: "Schloss Eszterháza". A...

A településről bővebben A településről bővebben

A fertődi Esterházy-kastély megyénk egyik leglátogatottabb történelmi épületegyüttese. Sok száz éves múltja, látványa kirándulók százezreit vonza évente. A fertődi Gránátos Étterem a kastéllyal szemben, a volt testőrségi épületek egyikében üzemel - nevében is megőrizve a hagyományokat - Gránátos Étterem néven.

 

 

A kastélyrehabilitáció keretein belül a Gránátos Étterem is teljesen megújult. Kívül-belül teljes felújításon ment keresztül.

 

Aktuális akciónk:

Kiránduljon velünk a gasztronómiába!

A fertődi Gránátos Étteremben március 4-ig minden hétvégén más-más tájak helyi specialitásait kóstolhatja meg csupán 1 000 Ft-os/fő egységáron. Így az ételekre több, mint 50 %-os kedvezmény jut összesen.

 

Március második hetétől keresse napi egyedi kedvezményes ajánlatainkat valamint az aktuális szezon extra ajánlatát!

 

Látogasson el Hozzánk, szeretettel várjuk!hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Petőháza

A Kisalföld északnyugati részén, az Ikva-patak melletti lapos területen fekszik Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén, Soprontól 27 km-re. Termőtalaja közepes minőségű. A pamhageni határátkelőtől... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja