hirdet?s

BEREK HORGÁSZPARK vendégházak és sátorhelyek

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a BEREK HORGÁSZPARK vendégházak és sátorhelyek szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

BEREK HORGÁSZPARK vendégházak és sátorhelyek

Település: Hövej Cím
9361 Hövej, Napsugár u. 25.
Vezető: Németh Gyula Telefon: +36 20 944-9584 E-Mail: info@berekhorgaszpark.hu Honlap: www.berekhorgaszpark.hu Nyitva tartás
Nyitva tartás április elejétől október végéig, időjárástól függően.
Kategóriák

HelyszínHelyszín

9361 Hövej, Napsugár u. 25.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Hövej

Hövej bemutatása  Hövej község a Répcétől és a Kis-Rábától nyugatra, patakokkal szeldelt sík területen fekszik. A legközelebbi város, Kapuvár 6 km távolságra van. Közúton könnyen megközelíthető.Hövej 2007-ben ünnepelte...

A településről bővebben A településről bővebben
BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe.

Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3,5 ha-os horgásztó partján találhatók, a természet közeli faházak szobái kényelmes berendezései igazi nyugodt környezettel várnak. A közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park a természet ritka szép szigete Magyarország nyugati kapujában. A Fertő-Hanság és a Rábaköz területének mindig meghatározó volt a víz!

2004-től - a korábban hímzéséről világhírű - Hövej határában, mintegy 35 ha-os területen kezdődött a Tópark kialakítása, mely 2013-tól bővül a horgásztó partján épült szabadidő parkkal.
 
A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is, mint pl. Fertődi Kastély illetve a Hanság Élővilága Kiállítása látogatása, gyógy és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu és kalandtúrák a Hanságban, gyalog és kerékpáros túrák illetve a Berek közvetlen környékének program ajánlatai a horgászat vadászat és a természet szerelmeseinek vagy egyszerűen csak a pihenni vágyók részére.
A horgásztó intenzív halállomány garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is! 

A szabadidőparkban 2 ágyas és  4 ágyas öszkomfortos, erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott parcellát  , telepített lakókocsit és sátorhelyeket  közvetlen a horgásztó partján.
 

Szeretettel várunk BEREK-HORGÁSZPARK-ban.

hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Ágfalva

Ágfalva község közvetlenül a magyar-osztrák határ mellett, Soprontól 4 km-re helyezkedik el. Története: Ágfalva község nemrég ünnepelte fennállásának 810.... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja