hirdet?s

Szent Anna Fogadó

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a Szent Anna Fogadó szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

Szent Anna Fogadó

Település: Fertőhomok Cím
Hadydn Kft. 9431 Fertőd, Madách sétány 2.
Vezető: Ábrahámné Takács Kornélia E-Mail: nell80@freemail.hu Honlap: www.haydnkft.hu Kategóriák
|--> Vendéglátás
|----> Szálláshely
|------> Vendégszoba
|------> Apartman

HelyszínHelyszín

Hadydn Kft. 9431 Fertőd, Madách sétány 2.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőhomok

A Kisalföld nyugati szélén Soprontól 16 km-re helyezkedik el Hidegség és Hegykő között. Forgalmi út menti, egyutcás település a Fertő partján fésűs beépítéssel. A Győr-Sopron 85-ös főútvonalról közelíthető meg autóbuszjárattal és...

A településről bővebben A településről bővebben
Az idei évben nyitottuk, a település templomának védőszentje oltalmában ajánlott vendégházunkat, a Szent Anna Fogadót, Fertőhomokon a hegykői, méltán híres termálfürdő szomszédságában, a Fertő partot átölelő kerékpárút mellett.
Négy szobával, nagy nappalival, jól felszerelt konyhával várjuk a pihenni, gyógyulni vágyókat.
A Fertő part egymást követő mesés kis településeinek láncolata egyaránt nyújt élvezetes kikapcsolódást a kulturális élmények, az aktív szabadidő eltöltést kedvelők, a természet szerelmesei, és a pihenni vágyók számára. Nyári időszakban egymást érik térségünkben a fesztiválok.
A hegykői termálfürdő fedett és nyitott medencékkel, kiváló minőségű gyógyvízével, wellnes szolgáltatásaival egész évben várja vendégeit.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park természetvédelmi kezelési tevékenységének fontos része a természeti értékek bemutatása a nagyközönségnek. Az Igazgatóság tanösvényeket és bemutatóhelyeket, látogatóközpontokat tart fenn, ahol a látogatók megismerkedhetnek az adott térség természeti értékeivel és a természetvédelem napi munkájával. A bemutatóhelyek mellett számtalan kiadvány, térkép segíti az ide látogató természetszerető látogatókat, akik természetesen túravezetést is kérhetnek.
Szállóvendégeink számára zárt parkolót biztosítunk.

Csomagajánlatainkban beépített értékes programokkal várjuk Önt!

hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Kópháza

Kópháza Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén, Soprontól mintegy 6 km-nyi távolságra délkeleti irányban található. Természetföldrajzilag a Nyugat-Magyarországi Peremvidékhez tartozó... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja