hirdet?s

Bundás Vendégház

A Fertő tó szállásportálja
www.fertopartiszallasok.hu Részletesebb információkhoz juthat a Bundás Vendégház szálláshelyről.

AdatlapAdatlap

Bundás Vendégház

Település: Fertőszéplak Cím
9435 Fertőszéplak, Nagy L. u. 38.
Vezető: Horváth Mihály Telefon: 20/823-4378 Telefon/fax: 30/4462-430 E-Mail: bundasvendeghaz@gmail.com Honlap: www.bundasvendeghaz.hu Nyitva tartás
Egész évben
Kategóriák

HelyszínHelyszín

9435 Fertőszéplak, Nagy L. u. 38.

Kapcsolódó településKapcsolódó település

Fertőszéplak

A Kisalföld és az Alpokalja találkozásánál, a Fertő-tótól délre található.Önálló község a 85. számú úttól kb. 2 km-re. A Fertő menti falvakat összekötő országút szeli át. Vasútállomása Fertőddel közös. Közúton könnyen megközelíthető, Ausztria a kb. 10 km-re fekvő Pamhagennél érhető el. Története: Az első legrégibb oklevél, amely a falu nevét Siplak néven említi 1250....

A településről bővebben A településről bővebben

Hangulatos panzió a Fertő-part egyik legszebb falujában, a környék valamikori életét idéző és bemutató skanzen szomszédságában. A Bundás vendégház a hajdani időket idéző főutcán, a Széchényi kastélytól pár méterre, a fertődi Esterházy kastélytól két kilométerre található. A családi panzió összesen 10 fő befogadására képes. Két kétágyas és két kétágyas, pótágyazható szobánk wc-vel, zuhanyzóval és televizióval felszerelt.

A mestergerenda tanusága szerint 1848-ban épült parasztház földszintjén található a részben korabeli bútorokkal berendezett közös konyha és étkező. Az alsó szint használati tárgyai a hagyományos paraszti világába kalauzolják a betérőket.

2009-ben kisállat-simogatóval bővült a vendégház.

Vendégházunk tökéletes kiindulópont a környék megismeréséhez, a ház előtt vezet el a Fertő tavat körülölelő kerékpárút, 50m-re lovaglási lehetőség, 200m-re horgásztavak találhatók!
A vendégháztól 5km-en belül 2 termálfürdő (Hegykő, Petőháza) érhető el.

Ausztriai téli sieléshez ideális kiindulópont, Semmering sípályája 90km.hirdet?s

Iratkozzon fel a fertőpart.hu hírlevelére! Fertőpart.hu hírlevél


Település-ajánlóTelepülés-ajánló


Vitnyéd

Vitnyéd község a Dunántúlon, a Kisalföld szélén, a Rábaköz és a Hanság találkozásánál fekszik. Kapuvártól 2 km-re nyugatra, Sopron és Győr között a... bővebben »

További települések a térségben »

© Fert?part.hu
A Fertő tó elsőszámú portálja